Uw wensen, ons werk

Wilt u uw tuin opnieuw laten bestraten, dan bent u bij Pas&Maat bestrating en Tuinaanleg aan het juiste adres. Wilt u een geheel nieuwe tuin, maar heeft u geen idee wat, dan kunnen wij samen met u een passend ontwerp maken. Wij komen vrijblijvend bij u langs om met u al uw persoonlijke wensen door te nemen, hierbij geven wij ook advies en denken graag mee. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een ontwerp maken.

Bij het aanleggen van de tuin is het voor ons belangrijk dat de tuin aan uw wensen voldoet en u tevreden bent met het eindresultaat zodat u lang kunt genieten van uw tuin.

Pure kwaliteit
Als u er voor kiest om de tuin door ons te laten bestraten dan kunt u ervan uitgaan dat dit vakkundig zal gebeuren en met uitstekende kwaliteit van materiaal.
Voor ons is het van belang kwaliteit te leveren en dat de klant tevreden is met de tuin zodat u hier lang van kunt genieten. Ons motto is daarom ook; Als vakwerk telt!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met Pas&Maat Bestrating en Tuinaanleg opnemen d.m.v. het contact formulier of via de telefoon.